• Eerste hulp aan kinderen

  Eerste Hulp aan kinderen vraagt in bepaalde gevallen extra kennis. Sommige handelingen zijn ook anders dan bij een volwassene. De eerstehulpverlener krijgt inzicht in de verschillen tussen zuigelingen (kinderen van 0 tot 1 jaar), kinderen (vanaf 1 jaar tot in de puberteit) en volwassenen, die van belang zijn voor de eerstehulpverlening, zoals lichaamsbouw en gedrag van kinderen bij ongeval/ziekte en de wijze waarop hier het beste op gereageerd/mee omgegaan kan worden.

  Deze cursus geven wij aan groepen van minimaal 8 en maximaal 14 personen.

  Inschrijven
  Als er cursussen ingepland staan, kun je je direct inschrijven door hieronder een datum te kiezen en het aanmeldformulier in te vullen. Heb je liever telefonisch contact of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op: 06-22395995 

  No upcoming event!

 • Programma

  Voor wie is deze training bedoeld?
  Voor medewerkers van kinderdagverblijven en gastouders.

  Waar bestaat de training uit:
  De eerstehulpverlener leert hulp te verlenen aan zuigelingen en kinderen bij stoornissen in de vitale functies en bij letsels, die bij veel kinderen voorkomen

  De eerstehulpverlener krijgt inzicht in de gevaren die in het bijzonder zuigelingen en kinderen bedreigen en de wijze waarop deze kunnen worden bestreden.

  De eerstehulpverlener krijgt kennis over de manier waarop ongevallen bij zuigelingen en kinderen kunnen worden voorkomen

  Het certificaat
  De opleiding wordt afgesloten met een toets.
  Na het behalen van de toets ontvangt u een certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis of het wordt bijgeschreven op uw EHBO-diploma. Het certificaat is evenals het diploma Eerste Hulp twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te verlengen, is het raadzaam herhalingslessen te volgen. Tijdens deze lessen worden bepaalde onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener aan kinderen te zijn.

  Deze cursus geven wij aan groepen van minimaal 8 en maximaal 14 personen.

 • Prijzen

  De één-daagse Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening kost €.......  per persoon en is inclusief koffie, thee en lunch.

  No upcoming event!

 • Incompany

  Bij groepen van 10 of meer personen kunnen wij de training incompany organiseren. De training vindt dan plaats op een eigen locatie of bedrijf. We kunnen dan ook het programma afstemmen op specifieke bedrijfsomstandigheden.

  Heb je nog vragen over incompany trainingen? Je kunt ons bereiken via mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op: 06-22395995 

  Wil je graag meteen een training inplannen, klik dan op onderstaande knop. Uiteraard nemen we altijd eerst contact met je op om eea af te stemmen.

Voor beginners en gevorderden

Van der haar adviezen

© 2019 VAN DER HAAR ADVIEZEN ALL RIGHTS RESERVED \ WEBDESIGN: CREADIVA CREATIVE SOLUTIONZ