Over ons

Van der Haar Adviezen is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van:

  • Trainingen
  • Arbo & Veiligheid
  • Veiligheidsartikelen

Tot ons klantenbestand behoren gemeenten, zorginstellingen waaronder ziekenhuizen en verpleeghuizen, scholen, kinderdagverblijven en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wij leveren maatwerk waarbij de behoefte van de klant centraal staat, want iedere klant en ieder organisatievraagstuk is uniek.

Wij maken gebruik van ervaren freelancers met ieder hun eigen specialisme. Op deze website vindt u meer uitgebreide informatie over onze organisatie en werkzaamheden op het gebied van opleidingen en advisering. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben over ons aanbod of bijvoorbeeld over onze tarieven, dan kunt u contact met ons opnemen.

Van der Haar Adviezen is een door het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) erkend opleidingsinstituut.

Wij werken volgens de normen en eisen gesteld door het NIBHV. Door het stellen van bepaalde opleidingsvoorwaarden ontstaat de zekerheid dat een opleidingsinstituut kwaliteit biedt, volgens bepaalde normen werkt en alleen vakbekwame instructeurs inzet.


Van der haar adviezen

© 2019 VAN DER HAAR ADVIEZEN ALL RIGHTS RESERVED \ WEBDESIGN: CREADIVA CREATIVE SOLUTIONZ